A világban már jópár éve megfigyelhető egy fontos trend, ami már a napszemüvegek piacára is megérkezett. Egyre többen fontosnak tartjuk a természettel való együttműködést, a fenntarthatóságot.

1. Környezetre gyakorolt hatás

Most, talán többen, mint bármikor, foglalkozunk azzal a hatással, amit a környezetünkre gyakorlunk. Az egyik legjobb dolog a fa napszemüveg használatával az, hogy nem károsítjuk a környezetet az előállításával. Nem úgy, mint sok esetben a fém és a műanyag társaik. Ráadásul az olyan esetekben, amikor a fém vagy műanyag keret meghibásodik és nem javítható, olyan hulladéklerakókba kerül, ahol nem bomlik le hosszú évszázadokig. A fa napszemüveg ellenben könnyen lebomlik, és így környezetbarát.

2. Egyedi

Minden fa napszemüveg tökéletesen egyedi a fa erezete miatt, tehát Fa napszemüveged sosem lesz tucat.

3. Időtálló

A fa kiegészítők nagyon jól bírják a strapát, simán túlélnek egy-egy esést, illetve nem merülnek el a vízben sem. Nem kell rá jobban vigyáznod, mint bármilyen más szemüvegre, viszont sokkal jobban vigyázol a Földre, ha ilyet hordasz.

4. Észreveszik és még könnyű is

A napszemüvegnek a személyiségedet kell türköznie, tehát nem lehet unalmas. Egy fa kerettel biztosan kitűnsz a tömegből, és érezheted, hogy többen megnéznek az utcán. Azon túl, hogy feltűnő, pehelykönnyű is, így nem fog zavarni még akkor sem, ha egész nap hordod.

5. Megszámlálhatatlan lehetőség

A fa keretek nem csak követik a tendenciákat; hihetetlen trendnek számítanak magukban is. Azok a személyek, akik új napszemüveget keresnek, sokféle keretet és lencsét találhatnak az körbnyezetbarát anyagokból. A fa és a bambusz napszemüveg különböző színekben, stílusokban és fákból kapható. Kapható dió, tölgy, ében, zebrafa és bambusz anyagból készült is, amely jelenleg a legnépszerűbb.

Ha te is ki szeretnél tűnni a tömegből, válassz egy környezetbarát stílusos fa keretes napszemüveget, ami leginkább tükrözi a személyiséged!